Try now! Inloggen

Goed dat je hier bent!

Dutch Nitrate is de eerste ECHTE natuurlijke sportdrank die een beestachtige kracht in je losmaakt! Het geheim van onze producten halen wij uit rode bieten. Bekijk snel alle voordelen!

Onze missie is om het verschil te maken met een krachtig product van Nederlandse bodem, let the beast out!

Gerrit (bietenteler) en Jan (sportcoach) dat zijn wij, de drijvende kracht achter Dutch Nitrate! Samen hebben wij ervoor gekozen om een krachtig Nederlands bedrijf op de kaart te zetten, met als doel: ‘Een gezonde natuurlijke energiedrank op de markt te zetten’.

Dutch Nitrate: De naam zegt al voldoende. Een krachtig Nederlands product, bomvol nitraat. Samen met veel andere sporters willen wij het verschil maken!

Steeds vaker verschijnen er negatieve verhalen over energiedranken. De drankjes zitten bomvol suikers en cafeïne. Beide verslavende middelen die maar een korte energieboost geven. Om nog maar te zwijgen over alle andere toegevoegde, nadelige stoffen!

Ons drankje is Puur en Natuurlijk, hieronder een korte toelichting;

Het begint allemaal met het telen van de rode bieten! Onze akkers rondom Uitwijk (Noord-Brabant) worden ingezaaid met rode bieten, een nitraatrijke groente. Het ras wat wij gebruiken is ideaal om een lekker sapje van te maken. Na veel testen en verzorgen ontstaat er een rijkelijk gevuld bietenveld. Timing is belangrijk voor ons, het rooien van de bieten moet op het juiste moment gebeuren. Alles wordt na het rooien zorgvuldig opgeslagen en getransporteerd naar de verwerker. Het gemaakte sap wordt zorgvuldig getest en de blending voor ons eindproduct kan beginnen. Pure mangosap en vitamine C worden toegevoegd aan de rode bietensap. De bottelaar is inmiddels op de hoogte dat ons eindproduct eraan komt. Alles staat op scherp, timing blijft belangrijk met een hoge kwaliteit en een natuurlijk product. De bottelaar vult de blikken en alles gaat op transport richting Noord-Brabant!

Al deze stappen zorgen ervoor dat ons product niet zomaar een simpel drankje is. Met passie en precisie werken wij dagelijks hard om Nederland te voeden met een hoge kwaliteit en gezonde energiedrank!

 • Onze passie is om verschil te maken en mensen in beweging te krijgen
 • Onze energiedrank maakt het verschil omdat wij uitsluitend werken met natuurlijke ingrediënten. Geen Cafeïne of Taurine!
 • Onze krachtige dopaminebooster telen we zelf, kracht uit eigen bodem!
 • Geen toegevoegde suikers, alleen natuurlijke suikers
 • Bron van vitamine A, B én C
306762640_497501542220196_6987707264785806376_n

Dutch Nitrate Natural geeft mij elke keer een verrassende en verfrissende energie-boost voor elke training of werkdag

Roel Verberk - Hardloper
Als hardloper past Dutch Nitrate perfect in mijn gezonde levensstijl. door dagelijks de NATRUAL te gebruiken merk ik dat mijn sportprestaties beter worden!

Als hardloper past Dutch Nitrate perfect in mijn gezonde levensstijl. door dagelijks de NATRUAL te gebruiken merk ik dat mijn sportprestaties beter worden!

Robbert Slagers - Hardloper
Als vegan bodybuilder past Dutch Nitrate perfect binnen mijn levensstijl en ik kan het volle uit mijn trainingen halen.

Als vegan bodybuilder past Dutch Nitrate perfect binnen mijn levensstijl en ik kan het volle uit mijn trainingen halen.

Kristel Grond - Vegan bodybuilder
Natural

Dutch Nitrate Natural

 • Hersteldrank voor dagelijks gebruik
 • Natuurlijk nitraatgehalte
 • Energieboost
 • 100% vegan
 • Verbetert fysieke en mentale gezondheid
extreme

Dutch Nitrate Extreme

 • Sportdrank voor intensieve trainingen
 • Natuurlijk verhoogde nitraatgehalte
 • Extreme energieboost
 • 100% vegan
 • Verbetert sportprestaties

Word jij ook member van Dutch Nitrate?

Ben jij een actieve sporter en haal jij het maximale uit je training door Dutch Nitrate? Meld je aan als member en straal samen met ons beestachtige kracht uit!

Are you ready to let the beast out?

Stay tuned....

Scratch achtergrond