Try now! Inloggen

Goed dat je hier bent!

Dutch Nitrate is de eerste ECHTE natuurlijke energiedrank die een beestachtige kracht in je losmaakt! Het geheim van onze producten halen wij uit rode bieten. Bekijk snel alle voordelen!

Onze missie is om het verschil te maken met een krachtig product van Nederlandse bodem, let the beast out!

Amfion-DutchNitrate-01_klein

Vergroot je uithoudingsvermogen

Het maakt niet uit of je een krachtsporter of een duursporter bent. Sporters zoeken altijd naar manieren om sportprestaties te verbeteren. Uithoudingsvermogen is essentieel voor sporters. Nitraat uit rode bietensap zorgt voor het openen van bloedvaten. Dit levert meer zuurstof op en daardoor meer uithoudingsvermogen.

Kenneth brouckmeersch - Ultra(trail)runner

De EXTREME i love it. De Boost tijdens het lopen is zalig en ik merk een betere nachtrust, dat dan ook weer zorgt voor een betere recuperatie.

Robbert Slagers - Hardloper

Als hardloper past Dutch Nitrate perfect in mijn gezonde levensstijl. door dagelijks de NATRUAL te gebruiken merk ik dat mijn sportprestaties beter worden!

Kristel Grond - Vegan bodybuilder

Als vegan bodybuilder past Dutch Nitrate perfect binnen mijn levensstijl en ik kan het volle uit mijn trainingen halen.

Rode bietensap versnelt de spieropbouw

In groenten zoals sla en spinazie vind je nitraat, maar de rode biet wordt ook wel een nitratenbom genoemd. Dit maakt rode bietensap een steeds populairder drankje onder krachtsporters. Ze merken direct verschil op het gebied van uithoudingsvermogen. En meer uithoudingsvermogen betekent meer uit je training halen, dus meer spieropbouw. Daarnaast herstellen spieren sneller omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Win-win dus!

Heb je nog een vraag?