Try now! Inloggen
Blogs
Extreme_dopingvrij_blog

Dutch Nitrate Extreme - Officieel 100% dopingvrij!

Dutch Nitrate Extreme - Officieel 100% dopingvrij!

Dutch Nitrate Extreme is een functionele sportdrank op basis van natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt door en voor sporters.

De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor intensieve, lichamelijke trainingen. Door Extreme uitsluitend vóór je training te gebruiken, presteer je optimaal. Naast het feit dat Dutch Nitrate 100% Vegan is, mogen we nu ook 100% dopingvrij aan dat rijtje toevoegen.

Testresultaten LGC: 100 % dopingvrij!

Om te laten zien dat Dutch Nitrate Extreme officieel dopingvrij is, hebben wij LGC gevraagd om dit te onderzoeken. LGC is een toonaangevend, wereldwijd testbedrijf.

De uitslag was positief! Dutch Nitrate Extreme is 100% dopingvrij verklaard. Letterlijk houdt dat in dat er geen stoffen en methoden zijn toegevoegd aan onze energiedrank die verboden zijn door het Wereld Anti-Doping Agentschap.

Waar komt de de extreme energieboost vandaan?

Nitrate extreme is een natuurlijk product en gebaseerd op rode biet, een echte nitratenbom. Nitraat wordt in ons lichaam omgezet tot nitriet. Een klein stofje met een groot effect! Lees hier meer over de werking van Dutch Nitrate Extreme.

Hoe haal je het meeste effect uit Extreme?

  • Drink Extreme ongeveer 60 minuten voor je training
  • Poets geen tanden en gebruik geen kauwgom na het drinken
  • Je speeksel neemt het sap op en zet nitraat om in nitriet

Na het drinken werkt het effect nog 8-12 uur door!

Gezonde en natuurlijk energiedrank

Met deze informatie op zak, kunnen we voluit spreken over een energiedrank die op natuurlijk wijze een beestachtige kracht in jou losmaakt!

Heb je nog een vraag?