Try now! Inloggen
Blogs
blog extreme

De werking van Dutch Nitrate Extreme

Dutch Nitrate Extreme is een natuurlijke sportdrank. Door de snelle werking van nitraten is het effect direct voelbaar. Er zijn geen suikers toegevoegd en het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer energie of extra spierkracht. Speciaal voor de ervaren sporters is er een sportdrank op de markt gebracht met een extra dosis nitraat.

Sportdrank van rode bietensap

Veel sportdranken zijn gebaseerd op suiker. Suiker geeft een energieboost, maar die is van korte duur en daarnaast is suiker schadelijk voor je lichaam. Er wordt steeds vaker gezocht naar natuurlijke producten als energiebron. Dutch Nitrate extreme is gebaseerd op rode biet, een echte nitratenbom. Nitraat wordt in ons lichaam omgezet tot nitriet. Een klein stofje met een groot effect.

Prestaties verbeteren met nitraat sportdrank

Nitriet geeft je lichaam een signaal die de werking van je spieren beïnvloedt. De doorbloeding wordt gestimuleerd, bloedvaten gaan open en de bloeddruk gaat omlaag. Daarnaast stimuleert het ook de calciumopname in de spieren, waardoor je een betere spierspanning krijgt. Doordat je lichaam nitriet snel herkent, worden prestaties direct verbeterd.

Dutch Nitrate Extreme: Hogere dosis nitraat

Ervaren sporters vragen soms veel van hun uithoudingsvermogen en spierkracht. Om te blijven groeien in sportprestaties is het belangrijk om het lichaam te voorzien van de juiste stoffen. Dutch Nitrate Extreme is een sportdrank met extra veel nitraat. Dit zorgt voor een snelle werking en heeft daarom een groot effect op spierkracht, uithoudingsvermogen en sprintcapaciteit.

Wanneer drink je Dutch Nitrate Extreme?

Nu je op de hoogte bent van de voordelen, is het ook belangrijk om te weten wanneer je deze energiedrank het beste kunt drinken. Om het maximale uit je training te halen, drink je Dutch Nitrate Extreme vóór je training. Als je dit ongeveer 60 minuten voor aanvang doet, krijg je het beste resultaat. Het advies luidt om Extreme niet meer dan 4 keer per week te drinken en uitsluitend in combinatie met een zware training.

Kortom: Je training benut je optimaal met een flinke dosis nitraat!

Heb je nog een vraag?